Pengikut

Jumaat, 7 Mei 2010

hello, siapa di sana?


ketua penyamun: hello! siapa di sana?

orang kaya : aku orang kaya.... aku mahu minta tolong dengan engkau. Boleh tidak engkau tolong rompak aku punya rumah?

ketua penyamun: apa, dekat-dekat engkau punya rumah tak ada radio car ke?

orang kaya : radio car... kalau malam tak ada, kalau siang memang banyak la.

Selangor police chief's car stolen
May 6, 10 6:04PM
Even Selangor police chief Khalid Abu Bakar is not immune to crime, who found today that his official car was stolen... malaysiakini

17 ulasan:

  1. Kereta ketua polis negeri pun kena kipnap ke,pencuri tu mmg berani betul.ni kes balas dendam kot.

    BalasPadam
  2. salam,

    hmmmm...
    dunia makin kelam kelbut makin kalut
    1malaysia la kan...
    bukan semakin aman damai tapi makin rasa tak senang makin rasa bimbang makin debor...

    BalasPadam
  3. Perompak yang sangat berwibawa..sehinggakan kereta ketua polis negeri pun dirembatnya..

    BalasPadam
  4. hmmm... silap2 komen ni karang.. jadi isu pulak... :(

    BalasPadam
  5. Semua orang di Malaysia, tidak kira polis, peguam, doktor, pengemis, budak tadika, terdedah kepada jenayah. Betul-betul semangat 1Malaysia ni, semua terlibat tidak ada yang terkecuali...

    Sebuah kedai emas di Kepong semalam dirompak oleh dua orang lelaki Melayu, seorang lelaki Cina dan seorang lelaki India, memang memenuhi aspirasi 1Malaysia! Haahahaa...

    BalasPadam
  6. tak depek den nak nolong eh doh !

    BalasPadam
  7. salam..
    simpati kat Datuk Khalid
    kawan saya beliau ni..

    BalasPadam
  8. perompak cukup berani sekarang.

    BalasPadam
  9. endiem :ya perompak semakin maju sekarang.

    BalasPadam
  10. zulkbo :macam-macam masalah menimpa... KP kita ni

    BalasPadam
  11. al-lavendari: bos polis dah kena, mamang tak dapat tolong kita yang lemah ni.

    BalasPadam
  12. penyamun.. apa yg dorang takut, dah jumpa polis selalu hehe

    BalasPadam
  13. abang: dunia ini ana yang punya.

    BalasPadam
  14. maiyah :penyamun , penyamun

    BalasPadam
  15. citer lawak 1malaysia ke ni???boleh plak tinggalkan nota im sori...gitu!!ish perompak dah salah sapu da....

    BalasPadam
  16. ke mana hilangnya blog2 politik lainnya di "sidebar" Tuan?

    BalasPadam