Pengikut

Selasa, 16 Februari 2010

rindunya ......................

Salam rindu buat teman mayaku semua.

masih tak pulih-pulih lagi talian aku ni.

rasa sangat sempit dunia ini...... zaman tak reti internet taklah macam niii.......

ini pun pinjam kawan punya......

alahai telekom.........

20 ulasan:

  1. hmm hidup tanpa internet skrg ni, rasa x lengkap idup.. sepi jer..

    sabar lah yer

    BalasPadam
  2. Ustaz ada pesan teknik yahudi & nasrani menawan dunia melalui 5S - Screen, Smoke, Sex, Science, & Sport. Internet tu pun termasuk kategori Science & Screen kot. Hati2.

    BalasPadam
  3. jom kita layan... lagu rindu... dan lagu pilu...

    ...haaccchhhhiiiuuungggggg..!!! excuse me..

    BalasPadam
  4. salam.. lama dah x jenguk ke sini..harap saudara sihat walafiat. line x clear ke saudara? hahah sabar jelah.. kita nompang telekom skg ni.. nnt bila telekom nompang kita baru dia tahu cam mane hahaha...salam

    BalasPadam
  5. Salam Abu Muaz. Sebenarnya semua ini memberi kesempatan kepada saudara untuk rehat agaknya. Kalau perlu potong, potonglah. Potong sampai habis...

    BalasPadam
  6. Hidup tanpa internet boleh menyebabkan in tenat hehehehe sabor tuan....

    BalasPadam
  7. Salam,

    Ada hikmahnya tu, mungkin kita disuruh berehat seketika sementara utk mencari ide utk entri akan dtg.

    BalasPadam
  8. salam..
    ooo..patutlah lama tk kunjung tempat idalara..insyallah nnti akn pulih..

    BalasPadam
  9. sabar-sabar...patutla da lme xjengok kat blog sy...

    BalasPadam
  10. siannya!! takpe nanti ok la balik internet tu.

    BalasPadam
  11. salam Abu Muaz,

    sabar ya! satu hari nanti mungkin diberitahu apa hikmahnya, jika tak diberitahupun memang ada hikmahnya sebab hanya Allah sahaja yang Tahu. insyaAllah tak lama lagi line eloklah tu.

    BalasPadam
  12. banyak banyak bersabar.. takkan lari internet dikejar.. dah baiki sambunglah dia. hahaha

    BalasPadam
  13. Salam, Syekh;

    Ini, barangkali salah satu proses ujian peningkatan kesabaran dan kaedah pemerapan idea. Sabar, Allah menguji hamba-Nya dengan pelbagai cara.

    BalasPadam
  14. cuba tukar celcom broadband.

    BalasPadam
  15. alah.....pilihan banyok....guna je yg mudah digunakan...

    BalasPadam
  16. Salam semua. terima ksih kerana sudi menjenguk ..... hampir sepuluh hari dah ni...

    BalasPadam