Pengikut

Isnin, 29 November 2010

stadium runtuh sudah bersih.....


timbunan besi yang dikumpul


terkini dari hadapan

wajah hodoh yang telah dibersihkan



sisa runtuhan ....


inilah wajah terbaru stadium yang runtuh tu...
semua runtuhan telah dibersihkan,

berwajah barulah tak lama lagi,

tapi hingga kini seekor jerong pun tak lekat di jaring,
ye lah jerung mana nak lekat kat jaring,

jaring ni untuk anak-anak ikan ..... ikan bilis je.

anugerah tuhan barangkali pada jerong-jerong itu.

8 ulasan:

  1. salam hehehehe
    sabtu baru ni cheqna g jenjalan ale ke GB ni...
    tertengok gak r..
    ala biasala..dah namanya jerung kan???=)

    BalasPadam
  2. Salam, tuan.
    Bangunan besar dan moden sudah boleh dijadikan kayu ukur penindasan di Tanah Melayu. Jerung kenyang, bilis kena jemur! hehehehe...

    BalasPadam
  3. salam..tuan

    jangan runtuh lagi dah aaa...:)

    BalasPadam
  4. cheqna : ialah nama pun jerung

    BalasPadam
  5. sekamar rindu :sukar nak dipisahkan memang negeri runtuh

    BalasPadam
  6. Marniyati Mohd. Nor :bilis sudahlah halus kena jemur lagi tuu..malang sungguh nasib bilis ya

    BalasPadam
  7. Jerung pemangsa yang mencari mangsa
    Sedap melahap hingga lupa akhirat

    Negeri terkaya rakyat papa kedana
    Ini tidak adil !!
    Jerit bilis..

    BalasPadam
  8. School Of Tots : jeritan bilis tak kedengaran kerana jerung mencontrol semua media.

    BalasPadam