Pengikut

Khamis, 24 Disember 2009

enjin oh enjin



oh enjin oh enjin
kenapa engkau hilang
bagaimana aku tak hilang
orang ambil aku.......

oh orang oh orang
kenapa engkau ambil enjin
bagaimana aku tak ambil
memang kerja aku.....

17 ulasan:

  1. kerja penyangak dan penyamun..hee
    Namun merekalah yg diberi pingat jasa bakti negara...

    BalasPadam
  2. kerja oh kerja
    kenapa kerja ambik engin
    macamana aku tak ambik engine
    memang dapat duet
    memang aku kaya

    huwaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  3. Salam Abu Muaz'

    Erm................ tak tau nyanyiiii...

    BalasPadam
  4. Salam. Kalau enjin motosikal pihak berkuasa (sebut polis) boleh cari, tapi enjin jet tak boleh "trace" plak. Buat je "road block" kat sempadan angkasa negara, suruh diaorang buka tempat enjin dan periksa no enjin. Maaf, kena bawa cerita kartun sikit, kerana depa reka cerita macam kartun "doraemon". Kalau sekarang negara kita kena serang, kita kurang beberapa jet untuk serang balas. Itu yang aku marah ni. Terpaksalah pulak cari keris lama untuk lawan musuh...

    BalasPadam
  5. Enjin oh enjin..ditimbang kilo dapat berjuta juta juta..

    BalasPadam
  6. hehe.. mesti org atasan pun terlibat

    BalasPadam
  7. 0h keja 0h keja
    kenapa engkau memang
    macam mana aku tak memang..

    hu3..xtau da nak nyanyi..

    BalasPadam
  8. tukar lirik sikit

    orang oh orang
    kenapa ko ambil enjin
    macamana aku tak ambil
    bila aku jual dapat duit manyak......

    BalasPadam
  9. sapa lak yang akan jadi kambing itam nanti....
    tunggu je lah....

    BalasPadam
  10. Lana :sedih tuan perkara begini boleh berlaku.


    blueCity : ni bukan penyamun ali baba....

    BalasPadam
  11. MyBabah : takut keris pun tak ada juga.. terjual!!!

    BalasPadam
  12. relevan : timbang bukan sebarang timbang bang..

    BalasPadam
  13. maiyah : takkan orang bawahan.... sign pun tak laku????

    BalasPadam
  14. shaRamli : memang engkau kerja....kerjakan enjin

    BalasPadam
  15. kulop : sarjan la sapa lagi????

    BalasPadam