Pengikut

Selasa, 29 Disember 2009

Perhatian !

PERHATIAN ! PERHATIAN !

Dua pesawat asing didapati menceroboh ........ dikesan sedang berlegar-legar di laut cina selatan.

Juruterbang Sukhoi yang berpengkalan di Gong Kedak,Terengganu diarah memintas pesawat berkenaan.


Lihatlah bagaimana juruterbang kita dengan jet pemintasnya.........



apa tuan-tuan dan puan -puan blogger semua nak kata?

13 ulasan:

  1. salam

    hehehheheheh

    citer ttg ceroboh2 ni, teringat lak saya ketika bertugas di tanjung siang johor. tepi pantai sebelah singapore tu.

    masa tu ada ujian tembakan star burst. kami guna doppler radar nak trek peluru tu berapa velocity, meletup bila dan jaranya.
    tapi isyarat kami sentiasa diganggu. tak dapat nak trek, kena cantas.

    heeeeeeeeeee
    sapa lagi?
    hehheheh

    BalasPadam
  2. Abu Muaz. Ini bukan kes bawak lari enjin, tapi bawak lari jet. Lagi dahsyat. He..he..

    BalasPadam
  3. Nanti ...
    lepas pasang engine dari Argentina tu baru kita terbang...

    BalasPadam
  4. saya nak minta ayah belikan jet tu satu.... boleh saya main dengan nawar

    BalasPadam
  5. hehe.. ni baru betuii bwk lari

    BalasPadam
  6. syabas malaysia, patut la tak kesah enjin hilang, kita dah lama ada pesawat tanpa enjin tapi paling best patut la x-pm kata jangan tukar jet baru... masih boleh dibaiki tu... suruh aja atlet sukan sea kita yang drive

    BalasPadam
  7. saya nak ikut tumpang naik jet tu boleh tak..nak ke bulan..mungkin di sana sy temui raja katak...yg akan menjelma menjadi anak raja..hehehe

    BalasPadam
  8. apa yg nak dikata.....ummmm......terlalu simbolik rasanya.....

    BalasPadam
  9. assalammualaikum abu muaz

    mmm
    tak terkata..

    BalasPadam
  10. laaa buat suspens jek, selamat menyambut 2010 ye

    BalasPadam